Официален представител на 
 

GTI EL5 CONNECT

 

GTI EL5 е уникално и патентовано решение от Gerflor, защото предлага всички предимства на една свободно положима плоча GTI, както и специфичните характеристики:

GTI EL5 CONNECT е многопластовa свободно положима ПВЦ плоча с дебелина 6 мм, подсилена с двойна мрежа от фибростъкло, която се монтира чрез системата на самозаключването.

Износоустойчивият слой на GTI EL5 CONNECT е 2 mm хомогенно ПВЦ, произведено под непрекъснат процес с високо налягане.

Тя е в съответствие с EN 649 и предлага изключителна устойчивост на трафик.

Тази настилка е третирана с Evercare ™ технология: най-новите подобрения в обработката на полиуретанови повърхности, получена чрез UV лазерно омрежване. Evercare ™ предлага лесна поддръжка и съпротива срещу оцветяване на химически продукти, използвани в здравеопазването като бетадин, еозин или антибактериален гел за ръце.
Тази повърхностна обработка е с отлични характеристики за поддръжка- тя не се нуждае от полиране през целия жизнен цикъл на продукта!

Въглеродните гранули капсулиран в цялата  дебелина на настилката, както и проводимите подложка и повърхностна обработка гарантират оптимални и последователни проводящи свойства през пълната  продължителност на живота.
• 5x104 ≤ Rt ≤ 106, съгласно EN 1081
• Rt ≤ 108, съгласно CEI 61340-4-1

 

 
 
 
 
 
 
 
0350 Light Grey
0351 Black
0352 Grey
0353 Beige
0354 Blue