Официален представител на 
 
За Нас

„Флоринг Дизайн“ ООД е строително търговска компания, официален представител на един от световните лидери в производството на PVC настилки „Gerflor“-Франция.

Предлагаме на българския пазар широка гама от продукти: мултиприложими и специализирани подови и стенни покрития, спортни настилки и аксесоари.

За да посрещне специфичните технологични изисквания и изискванията по отношение на дизайна, „Gerflor” винаги се е стремял да осигури подходяща PVC настилка. за всеки проект, без значение в кой отрасъл е: здравеопазване, образование, обществени сгради, интериор, спорт…

Издръжливостта, хигиената и поддръжката са трите основни приоритета в развитието на PVC настилките. С полиуретанов износващ слой Protecsol®, чиято дебелина е над всички изисквания, продуктите на „Gerflor” осигуряват висока издръжливост и износоустойчивост. Технологията на обработка в цялата дебелина на настилката със Sanosol®, допринася за пълна антибактериалност и хигиена.

Освен доставка на материалите за да гарантираме качеството им, разполагаме и с квалифицирани монтажни групи, които извършват подготовка на основата и монтаж.

 Фирмата притежава сертификати за качество на материалите от производителя, както и всички необходими оценки от държавните институции в България.

 

В дейността на фирма „Флоринг Дизайн“ ООД влиза и консултации, изготвяне на цялостни архитектурни  и интериорни проекти, както и тяхната реализация.  

Нашият екип включва креативни проектанти и опитни професионалисти за извършване на строително монтажни работи.

 

Качество и професионализъм са нашите приоритети!

 

Доверете ни се!