Официален представител на 
 

Спортни ПВЦ настилки

 

ОПИСАНИЕ:

Тайната на спортните настилки TARAFLEX® е в четирите основни за този тип настилки структурни решения:

TRIPLE ACTION PROTECSOL® - уникално и патентовано повърхностно покритие, което предлага три ключови предимства: 1.«интелигентна» повърхностна обработка, която формира идеален компромисе между хлъзгането и задържането на спортните обувки. Подът предлага безопасно сцепление и устойчивост когато спортистът ускорява, но позволява на краката да се движат свободно, тъй като те се въртят; 2.Повърхност, на която температурата по време на падане се намалява до 25%, като по този начин се намалява риска от изгаряне при триенето; 3.Повърхност, която е лесна и рентабилна за поддръжка.

D-MAX –повърхностен комплекс, направен от календриран лист ПВЦ, подсилен с мрежа от фибростъкло, осигурявайки изключителна устойчивост към износване и изтъркване на залепените настилки.

D-MAX+ - D-MAX повърхностен комплекс, подсилен с две мрежи от фибростъкло, осигурявайки: изключителна стабилност на размерите; устойчивост на вдлъбване подобрена с 35%, за да увеличи обхвата на използване на ннастилката.

CXP HD- Производственият процес на CXP (Cellular Xtreme Process)затворена клетъчна структура от пяна вече е в комбинация с "много високоплътностна“ пяна. Защо е необходимо това? В момента на удара на пода:Леката и еластична пяна на долния слой се компресира напълно, за да се осигури защита и безопасност. Високоплътностната (VHD) пяна на горния слой остава твърда, което прави падината на деформация около крака два пъти по-голям за по-голяма свобода на движение в ротация и сигурна опора, за свеждане до минимум на риска от нараняване.

Комбинацията от Protecsol®, Dmax ™ / D-Max ™ +, CXP ™ HD пяна, гарантира, че спортните настилки Taraflex ™ са издръжливи и с висока ефективност.

Спортните настилки Taraflex ® отговарят на всички изисквания на федерациите.

 

ОСОБЕНО ПОДХОДЯЩИ ЗА:

  • Настилките са подходящи както за детско – юношеския, така и за професионалния спорт.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дебелини – различни в зависимост от модела;
  • полиуретанови покрития – TRIPLE-ACTION PROTECSOL®;
  • клас на негоримост - Bfl-s1, Cfl-s1;
  • групa на ударопоглъщане – Р1, Р2, Р3;
  • антибактериални;
  • UV защита;
  • устойчиви на химикали;
  • на рула.